IYON KOTTON HF
345 kez okundu.

Seri Islatıcı
Maddenin Yapısı : Etoksile yağ alkol esterleri ile naniyonik ve anyonik yüzey aktiflerinin sinerjik kompozisyonu.
İyonik Yapı : Nonyonik
Görünüşü : Açık sarı renkli, kıvamlı sıvı.
pH : 7-8

Özellikleri : Soğuk ve sıcak sistemlerde kullanılabilen üniversal seri bir ıslatıcıdır. 30-40°C sıcaklıktaki suda kolayca ve her oranda çözülebilir ve köpük yapmaz. kaynatma, pişirme, kasar, haşıl ve haşıl sökme işlemlerinde tüm noniyonik ve aniyonik malzemelerle birlikte kullanılabilir. Peroksit, hipoklorit ve klorit ağartma işlemlerinde fevkalade stabildir ve asitlere, alkalilere, sert sulara, elektrolitik çözeltilere, yükseltgen ve indirgen maddelere ve 35°Be kostiğe dayanıklı olup bu malzemeler IYON KOTTON HF nin seri ıslatma özelliğini etkilemez. Dispers ve egaliz özellikleri dolayısıyla, özellikle sentetik kumaşların ve bunların karışımlarının boyama öncesi ön ıslatma işleminde başarı ile kullanılır. Kumaş hidrofilitesini arttırıcı özelliği nedeniyle, boyama öncesi yıkamalarda kullanılması, daha sonra yapılacak kasar ve boyama işlemlerinin başarısını arttırır.
Kaynatma ve pişirme işlemlerinde, pamuk üzerinde bulunan vaks, yağ, petkin gibi hidrofobik maddeleri mükemmel bir şekilde dispers ve emülsiye etmek suretiyle banyo suyunda askıda kalmalarını ve böylece kumaştan uzaklaşmalarını sağlar.
Bobin ve fular boyama sistemlerinde ve jet gibi yüksek hız, sıcaklık ve basınç altında çalışan makinelerde başarı ile kullanılır.prosese zarar vermemelerini sağlar.
Kullanma Şekli : Aşağıda belirtilen işlemlerde karşılarında belirtilen oranlarda kullanılması tavsiye edilir.

İşlem Kullanma miktarı
Haşıllama, haşıl sökme 0,3-0,5 gr./lt. Jet , over-flow, winch 0,8-1,3 gr./lt. J-Box continü 4 - 5 gr./lt.
pad-batch 5 - 7 gr./lt.
Pad-roll 1-3 gr./lt.
Boya banyosunda 1 gr./lt.

Depolama : Orijinal ambalajında ve normal sıcaklıkta 6 aydır.
Ambalaj şekli : 60 kg. lık plastik bidon.

Uyarı : katalogda verilmiş olan bu bilgiler , işletme şartlarında ve araştırmalarla elde ettiğimiz en gerçek değerler olmakla beraber, kullanıcıların bu değerleri kendi işletme şartlarında kontrol etmeleri gerekir.